Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı
Avrupa Dil Ödülü
Ana Bilim Dalımız 2009 yılında Avrupa Dil Ödülü'nü almıştır.
Çift Anadal Türkçe Öğretmenliği
Alman Dili Eğitimi Öğrencilerimize sunduğumuz Çift Anadal programlarına yeni olarak Türkçe Eğitimi eklenmiştir.
Çift Anadal Sınıf Öğretmenliği
Alman Dili Eğitimi Öğrencilerimize Sınıf Eğitimi Çift Anadal Programı sunulmaktadır.
Hacettepe Mezunları
Öğrenci Kimliklerinin Teslim Alınması Hakkında Önemli Duyuru

2021-2022 Öğretim yılında programımıza başlayan (yani şu anda 1. sınıfta olan) öğrencilerimizin kimliklerini akademik danışmanları Öğr. Gör. Ayşe DOLAR KARAKAYA (adolar@hacettepe.edu.tr) ile iletişime geçerek kendisinden teslim almaları gerekmektedir.

2020-2021 Öğretim yılında programımıza başlayan (yani şu anda 2. sınıfta olan) öğrencilerimizin kimliklerini akademik danışmanları Arş. Gör. Dr. Cengiz SARIÇAM (saricam@hacettepe.edu.tr) ve Arş. Gör. Dr. Devran DEMİR (devrandemir@hacettepe.edu.tr)  ile iletişime geçerek kendilerinden teslim almaları gerekmektedir.